Η εταιρεια

Cretamar: Crete & Marbles, μια εταιρεία με έδρα το νησί της Κρήτης που με μεράκι και τεχνογνωσία ειδικεύεται στην αγορά του μαρμάρου. Κύρια δραστηριότητα της είναι η εμπορία, εφαρμογή και μεταποίηση μαρμάρων, φυσικών και τεχνητών πετρωμάτων τόσο για επαγελματικούς χώρους όσο και για ιδιωτικές κατοικίες. Η Cretamar ξεκίνησε τη δράση της στην εγχώρια αγορά, σε έργα υψηλών απαιτήσεων & αισθητικής και πλέον δραστηριοποιείται & σε ανάλογα έργα στο εξωτερικό.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τα κεντρικά γραφεία και έδρα της CRETAMAR βρίσκονται στην οδό Πολυτεχνείου 14, στον Άγιο Νικόλαο. Η εταιρεία διατηρεί υποκατάστημα στην Ιεράπετρα με μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας & καθώς και μονάδα επεξεργασίας με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και τα απαραίτητα συστήματα ασφαλείες. Επισκεφθείτε μας για να γνωρίσετε τους χώρους μας και τον τρόπο που δουλεύουμε.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η πρώτη επαφή και η είσοδος στο χώρο του μαρμάρου έγινε από τον ιδρυτή της CRETAMAR Εμμανουήλ Κουτουλάκη πριν από 2 δεκαετίες. Με επιμονή, επαγγελματισμό, συνέπεια αλλά και σκληρή δουλειά κατάφερε να φέρει την εταιρεία στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, σε μια πορεία σταθερής & αυξανόμενης εξέλιξης με ευρύ, σημαντικό & σταθερό πελατολόγιο. Μέσα από στρατηγικές συνεργασίες η εταιρεία ανέλαβε projects υψηλών απαιτήσεων & αισθητικής τα οποία την ανέδειξαν στην αγορά του μαρμάρου. Σήμερα μπορεί με περηφάνεια να διεκδικεί μια θέση ανάμεσα στις εδραιωμένες αλλά & δυναμικά ανερχόμενες εταιρείες στον κλάδο της τόσο στην Κρήτη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Σταθμοί στην πορεία της εταιρείας αποτέλεσαν τα έτη 2018-2019 όταν ιδρύεται στον Άγιο Νικόλαο ως brand η Cretamar και μέσα σε ένα χρόνο αλλάζει η νομική μορφή της εταιρείας σε ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της στη μεταποίηση μαρμάρου, φυσικών και τεχνητών πετρωμάτων με νέο υποκατάστημα στην Ιεράπετρα.

cretamar

ΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Σταθερή αξία για την Cretamar αλλά και καθημερινή επένδυση αποτελεί το ανθρώπινο δυναμικό της. Η πολυετής ενασχόληση σε έργα υψηλών απαιτήσεων έχει προσφέρει στους ανθρώπους της εταιρείας μας την τεχνογνωσία που απαιτείται για την παραγωγή κάθε έργου. Το προσωπικό είναι εξειδικευμένο & εξειδικεύεται συνεχώς σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, νέες πρακτικές & εφαρμογές καθώς και τεχνικές μέσα από την παρακολούθηση επιμορφωτικών σεμιναρίων.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ

της εταιρείας μας είναι η παροχή βέλτιστων υπηρεσιών και προϊόντων προς τους πελάτες μας, σε κάθε είδος έργου που αναλαμβάνει, με αρωγό την αρχιτεκτονική καλαισθησία και διαχρονικότητα ώστε να αναδεικνύεται η πολυτέλεια, η υψηλή αισθητική, η αντοχή και η πολυχρηστικότητα που διαθέτει το μάρμαρο & τα φυσικά πετρώματα εν γένει.

Sliding Image Sliding Image

Ενδιαφέρεστε για λύσεις μαρμάρου για την οικία ή την επιχείρισή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.